De laatste blog van Eliane Stolper

uit de nieuwsbrief van Ruard en Eliane van januari 2019

Op grootschalig niveau de straat op gaan om de buurtbewoners aan te spreken: de dagen voor kerst was het de eerste keer dat we dat deden. 21 en 22 december was het de ‘Week van Hoop’ in Beverwaard. De wijkorganisaties House of Hope en het Buurtsteunpunt (van het Leger des Heils) organiseerden die dagen allerlei activiteiten voor de wijk, en 23 december sloten we alles af met de ‘Dienst van Hoop’ in onze gemeente. We gingen met een groep de straat op om uitnodigingen en cadeautjes uit te delen voor deze dienst. Eerst was het plan om kartonnen koffiebekers uit te delen, maar na een gift konden we voor een cadeau gaan die niet meteen in de vuilnisbak belandt: koffiemokken met de tekst ‘Beverwaard is mooier met jou’, gevuld met kleinigheidjes. De actie bereikte sowieso haar doel, want Beverwaard weet nu dat er een christelijke gemeente is. En de zaal zat vol op 23 december en ook nu vinden enkele gasten van toen nog de weg naar onze dienst.

Van te voren weet je niet wat je kan verwachten… (Lees de rest van de blog van Ruard en Eliane hier http://destolpers.nl/kwetsbaar/)

Uit de nieuwsbrief van Ruard en Eliane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *